Бели

Grüner Veltliner / Грюнер Велтлинер (36%):
- Експресивен плод с често типична нотка на пипер и грейпфрут. От свежо и живо до концентрирано и тържествено. Гроздов сорт, наскоро идентифициран с австрийската винена култура.

Welschriesling / Велшризлинг (9%):
-
фино и ароматно с ябълкови аромати, предимно деликатно с характерна киселинност.

Müller-Thurgau / Мюлер-Тургау (Riesling x Sylvaner) (6,8%):
в носа се долавя дискретен Мускат, с цветист плод.

Weiβer Burgunder / Вайсбургундер (Пино Блан) (6%):
компактен, често ядков аромат, обикновено дава мощно, но хармонично вино.

Riesling / Ризлинг (Rheinriesling, Weiβer Riesling) (3,4%):
елегантно, многопластово в носа, аромати на костилкови плодове, характерно и деликатно, с класическа структура.

Neuburger / Нойбургер (2,6%):
хармонично, с дискретни ядкови аромати, меко и с пълно тяло.

Bouvier (0,9%):
пълно и меко, богато на плодов екстракт, често дискретна мускатова нотка и елегантна остатъчна захар.

Muskateller / Мускателер (0,2%):
-
пълно и меко, богато на плодов екстракт, често дискретна мускатова нотка и елегантна остатъчна захар.

Zierfandler / Зирфандлер:
-
пикантно, с добър екстракт и киселинност.

Rotgipfler / Ротгипфлер:
-
свежо и пикантно, с изразена киселинност.
Червени

Blauer Zweigelt / Блауер Цвайгелт (Rotburger) )8%):
-
кадифено и с пълно тяло, с деликатна пикантност, характерна черешова нотка и меки танини.

Blaufrankisch / Блауфренкиш (5%):
-
свежо и с искрящ плод, фина киселост. Мощно и дискретно таниново, с нюанси на сладник и черни горски плодове.

Blauer Portugieser / Блауер Португезер (5%):
-
плодово и меко, слаба киселост, леко алкохолно.

St. Laurent / Сен Лоран (0,9%):
-
след необходимото узряване е кадифено и сухо, пълно и приятно таниново.

Blauer Burgunder / Блаубургундер (0,7%):
-
светло на цвят, хармонично и кадифено, често с опушен черешов характер.